• Agenda Happy Soul Retreats

  Vind jezelf in de Sahara

  november 2019 Marokko

  En als je jezelf vind, vind je alles....

   

  Ontspanning en inspanning. Je bewust worden van het hier en nu en je EIGEN kracht. Je omringen met gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf. En dat waar de ongerepte natuur en de eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt.

   

  De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je letterlijk in contact met de aarde. Complexiteit wordt vervangen door eenvoud. Tijd is onbelangrijk en de ongerepte natuur biedt een zee van ruimte om stil te worden, bij jezelf te komen, te onthaasten en te genieten. Langzaam glijd je in een natuurlijke flow die zo goed voelt dat je nooit meer anders wilt....

   

  Meer info over de reis? Neem gerust contact met me op!

  Mijn week

  21-26 mei & 1-6 oktober Finca Alegria de la Vida in Zalea (zuid-spanje)

  “Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte in het dal. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes en het gebalk van een ezel. De zon komt boven de bergtoppen uit en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mijn heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, mezelf laten verwennen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil en lekker eten niet te vergeten. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff…wat kijk ik hier al lang naar uit! De boel de boel laten. Ik ben echt in Andalusie en neem deel aan MIJN-week. Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen…”

  Meer info over de reis? Neem gerust contact met me op!

  Embrace Yourself

  6 night retreat at Shantisom Marbella in January, February and March

  Yoga, Meditation, Hike, Creative workshops and much much more... Nathalie, Yuka and I welcome you...

  more info at: reception@shantisom.com

All Posts
×