Return to site

 

Naar welke stem luister Jij?

 

 

Mijn blogs gaan over mijn ervaringen in de loop der jaren die te maken hebben met het hoger bewustzijn, de intuïtie en het ongeloof dat daar vaak op zit.

De verhalen zijn niet mooier of lelijker gemaakt dan zoals ik ze heb ervaren. Ze zijn ook niet bedoeld als leermiddel of iets dergelijks maar het zou kunnen aanzetten tot zelfreflectie mocht de lezer daar behoefte aan hebben.

 

Naar welke stem luister Jij?

 

Wat zit er allemaal tussen je oren, welke stemmetjes zijn van jou en welke niet? Waar wil je je eigen stem niet horen? En wanneer komt dat stemmetje van je moeder of vader of leraar?

En waar blijft jouw stem dan?

Tijdens mijn opleiding voor Soul Reader is dit een van de vele onvergetelijke thema´s.

Allemaal verbonden via Skype.. Nederland, België, Spanje en Hawaii!

Het voelt letterlijk alsof we in een kring zitten samen.

We bereiden ons voor en dan worden deze vragen gesteld: welke stemmen heb je in je hoofd en welke zijn van jou en welke niet?

Wanneer luister je niet naar jezelf?

Ik voel de druk stijgen in mijn oren.. jeetje.. er zit dus wel heel veel wat niet van mij is! Dat ik dat niet eerder gemerkt heb..

De druk wordt groter en groter, links meer dan rechts, het kost me moeite mijn hoofd recht te houden.

Dan is het de bedoeling dat we onze oren gronden, een denkbeeldige verbinding creeëren met de aarde en zo alles eruit gronden wat niet van jou is.

Dat doe ik...en ik voel letterlijk woorden eruit vliegen, een hele stroom en het gaat maar door en gaat maar door.

Het licht flikkert in de kamer.. Ik schrik en kijk naar mijn computerscherm. Tot mijn verbazing zie ik dat mijn scherm alleen maar nullen en eentjes aangeeft en daarna valt alles uit. Computer uit. Nou ja. Vol ongeloof over wat er zojuist is gebeurt, start ik maar weer snel op en merk dat internet uit de lucht is! HUH??

Na een reset werkt alles weer en doe ik weer mee aan het gesprek.

Behoorlijk ontdaan over alles wat er tussen mijn oren blijkt te zitten en hoe dit in verband blijkt te staan met alles om me heen...

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK