Return to site

 

Weten zonder te kunnen weten....

 

 

 

 

 

Mijn blogs gaan over mijn ervaringen in de loop der jaren die te maken hebben met het hogerbewustzijn, de intuïtie en het ongeloof dat daar vaak op zit.

De verhalen zijn niet mooier of lelijker gemaakt dan zoals ik ze heb ervaren. Ze zijn ook niet bedoeld als leermiddel of iets dergelijks maar het zou kunnen aanzetten tot zelfreflectie mocht de lezer daar behoefte aan hebben.

 

 

Australië, Glenelg

 

We liggen heerlijk op het strand aan de andere kant van de wereld. Het bijna kerst en we hebben besloten om kerst, hier zomer, deze keer dan ook maar eens heel anders te vieren. Na een heerlijke duik in de zee weer het zand van de handdoek afkloppend, realiseer ik me dat altijd als ik uit het water kom, ik op mijn buik ga liggen. Zodra ik me hier bewust van wordt, draai ik me onmiddelijk om want ik weet.. als ik me omdraai zie ik een dolfijn!

En ja... Daar is ie.. heel dicht bij de kust.. daar waar wij net gezwommen hebben. Ik twijfel nog even of het een dolfijn is of een haai en waarschuw Karin, kijk snel! Ja, we zijn er zeker van. Een Dolfijn!

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK