• Vind jezelf in de Sahara

  En als je jezelf vindt, vind je alles...november 2019

 • Vind jezelf in de Sahara...november 2019

   

  Je bewust worden van het hier en nu en je EIGEN kracht. Het oude loslaten en het nieuwe omarmen.

  Diep van binnen weten en voelen wie je ECHT bent en waar het NU ECHT om gaat in je leven.

  Je omringen met gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf.

  En dat waar de ongerepte natuur en de eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt.

   

  De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je letterlijk in contact met de aarde. Complexiteit wordt vervangen door eenvoud. Tijd is onbelangrijk en de ongerepte natuur biedt een zee van ruimte om stil te worden, bij jezelf te komen, te onthaasten en te genieten. Langzaam glijd je in een natuurlijke flow die zo goed voelt dat je nooit meer anders wilt....

   

  Deze reis is een katalysator voor verandering, heling, verdieping en bezieling!

   

  * Minimaal 4, maximaal 7 personen

  * 1240€ pp exclusief vlucht en reis/annuleringsverzekering (verplicht) en extra activiteit zoals hammam. Je vliegt vanaf Eindhoven of Amsterdam.

  * Op basis van gedeelde 2 persoonskamer. Eenpersoonskamer mogelijk op aanvraag, informeer naar de extra kosten.

  * Inclusief: transport van/naar vliegveld Marrakech, alle overnachtingen en maaltijden, vervoer, 5 groepssessies en 2 privé-sessies, kamelenrit, sandboarden, hike en Bellydance.

   

   

  Geïnteresseerd? Neem contact op voor een gratis intake gesprek of meer info.

   

  Deze reis wordt begeleidt door mezelf en Zbartravel (www.zbartravel.com)

   

  Lees hier de ervaringen van een aantal deelnemers:

   

  ¨Heel veel dank voor de prachtige en goed geregelde reis en je volle aandacht voor ieder. Ik zal deze reis nooit vergeten, ik ervaar meer rust en minder angstaanvallen. Het is er voor mij in voor in de boeken!¨ Sahara reis mei 2018

   

  ¨Met Vicky aan je zij is het makkelijk om je eigen weg te vinden in de buitenwereld en je innerlijke wereld. Ik voel me veilig en gevoed. We zijn net terug van ons retreat in de Sahara. Het was fantastisch. Dankjewel! xxx¨ Sahara reis mei 2018

   

  Het was fantastisch! Ik zou het zo weer doen! Een welkome en nodige reset: terug naar de blijdschap en weer energie om verder te gaan! Sahara reis mei 2018

   

  ¨Alsof de kruimeldief door me heen is gegaan¨..... Sahara reis mei 2018

   

   

 • Programma

  In het kort een overzicht van de reis ......

  Dag 1 Aankomst Marrakech

  1001en1 nacht ...

  Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar de Riad gebracht (15 min) waar je ontvangen wordt met thee. Afhankelijk van de aankomsttijd gaan we aan het eind van de middag de Soukh bezoeken, genieten van de kleine straatjes, kraampjes het Jeem El Fna plein en nog veel meer. Daarna genieten we van heerlijke tajines en gaan we terug naar de Riad waar we onze eerste groepssessie hebben.

  Dag 2 Reis naar Erg Chegaga

  Een adembenemende tocht....

  Na het ontbijt verlaten we Marrakech en beginnen we aan onze tocht naar de woestijn. Via het Atlas gebergte rijden we in een comfortabele 4x4 richting Foum Zguid en onderweg stoppen we hier en daar om te genieten van het mooie uitzicht en lunch. Foum Zguid is het laatste dorpje voordat we de woestijn ingaan via het droge Iriqi meer.

  In de late middag komen we aan in ons kamp waar we heerlijk kunnen relaxen voor het avondeten en daarna doen we een groepsmeditatie.

  Dag 3 Erg Chegaga kamp

  Luisteren naar het geluid van het universum..

  Voor de liefhebbers is er een meditatie bij zonsopgang en daarna een sessie stretching.

  De rest van de dag zijn er prive-sessies en aan het eind van de middag maken we een kamelenrit! ´Savonds hebben we nog een groepsmeditatie en dan kunnen we genieten van de prachtige sterrenhemel en luisteren naar het geluid van het universum!

  Dag 4 Erg Chegaga kamp

  Wordt een met al dat is..

  Na het ontbijt hebben we een groepssessie of prive sessie en Bellydance, verder is deze dag geschikt om alles te laten inwerken, te sandboarden of gewoon heerlijk te genieten van de stilte en de duinen. ´Smiddags maken we een wandeling naar een prachtige Oase! De laatste dag in het kamp sluiten we af met een mooi kampvuur.

  Dag 5 Reis naar Zagora

  Het nomaden leven van dichtbij..

  Na het ontbijt vertrekken we via Mhamid naar Agdz waar we verblijven in een Riad. Onderweg stoppen we onder andere in Tamegroute waar we een lokale pottenbakkerij bezoeken. In de middag komen we aan in Agdz waar we de heerlijk kunnen relaxen en voor het avondeten een meditatie doen. De rest van de avond is vrij!

  Dag 6 Reis naar Marrakech

  Raak geinspireerd door de natuur..

  Vandaag beginnen we de terugreis naar Marrakech waar we eind van de middag aankomen. Deze tocht is ook weer adembenemend en we zullen we op een aantal prachtige plaatsen stoppen.

  Dag 7 Marrakech

  Hammammmmmm...

  De ochtend besteden we aan integratie van het nieuwe en hoe dit nu thuis in de praktijk te brengen! ´Smiddags is er de optie om te genieten van een authentieke Hammam/spa. Ons laatste avondmaal hebben we in een typisch Marokkaans restaurant. Daarna in de Riad sluiten we het retraite af...

  Dag 8 Vertrek naar huis

  Tijd voor afscheid..

  Je wordt minimaal 2 uur voor vertrek van je vlucht afgezet op het vliegveld Marrakech. Mocht je pas later op de dag vertrekken dan kun je de dag vrij besteden.

All Posts
×