• Happy Soul Retreats

  Een reis naar jezelf.....

 • Wie ben je, wat doe je hier, wat is je volgende stap

  Dit zijn de kernvragen in je leven en ook in de retraites.

   

  Happy Soul richt zich op het aanbieden van groeps- en privé Retraites die je bewustwording, welzijn en persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve vermogens vergroten en je helpen in tijden van transformatie.

   

  Waarom Happy Soul?

   

  Het aanbod in retraites is groot en hoe weet je nou bij wie je moet zijn? Bij Happy Soul kun je voordat je boekt een gratis consult ontvangen zodat je kennis met me maakt en dat we je situatie en wensen bespreken en kijken of dit Retraite voor jou het juiste is.

  Door de intuitieve vermogens van Vicky, de jarenlange ervaring en de flexibele invulling van het programma en zijn oefeningen, krijg je precies dat wat je nodig hebt!

   

  Vraag nu een gratis consult aan!

 • Het Retraite

  Volg het pad van je hart

  In een wereld die overgoten wordt door social media, de drang tot presteren, het hebben van haast en het op de tenen moeten lopen, lijkt het erop dat veel mensen zich meer en meer afgesloten voelen van hun eigen kracht en op zoek zijn naar hun innerlijke stem, vervulling , zingeving en vrijheid. Ieder retreat is anders, afhankelijk van de groep en afhankelijk van de plek. Het is een persoonlijke reis voor iedereen.

  TIjdens het Happy Soul Retraite leer je naar de stem van je hart te luisteren om zo je eigen antwoorden te vinden. Want er is niks groters buiten jou, en dat is waar je bewust van gemaakt wordt en op leert vertrouwen! De retraites worden altijd gehouden in kleine groepen, maximaal 8 deelnemers. Wil je liever een privé -retraite? Dat kan ook, neem gerust contact met me op zodat we je wensen kunnen bespreken!

  Voor wie?

  Tijd voor verandering?

  Sta je op een kruispunt in je leven? Heb je het gevoel dat je even de rode draad kwijt bent? Wil je meer vanuit je hart leven maar weet niet hoe? Heb je een droom maar wordt je tegengehouden door angsten en oude overtuigingen? Heb je het idee dat er veel meer in je mars zit maar het er niet uitkomt?

  Dan is dit retraite iets voor jou. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende Soul Reading waarin we kennis maken en samen kijken of dit retraite geschikt is op dit moment.

  Het Programma

  Ieder Retraite is een persoonlijk avontuur!

  Tijdens het retraite, afhankelijk van de plek, bestaan de dagelijkse activiteiten uit wandelingen in de prachtige natuur, meditaties en oefeningen om jezelf meer en meer te openen voor wie je echt bent. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken wat je wensen en doelen zijn en of dit past in een van de retraites.

All Posts
×