• Privé retreat

  Voor mannen en vrouwen

 • Een op maat gemaakt retreat...

  Geen zin in een groeps retreat? Of misschien komen de data of locatie niet goed uit? Je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakt retreat! Na een vrijblijvend intake gesprek via Skype, maak ik een voorstel. De locatie in zuid-spanje en data kiezen we in overleg en de inhoud natuurlijk ook!

  De meeste privé retreats duren tussen de 3 en 6 dagen en de invulling is meestal een dagdeel sessies en het andere dagdeel vrij.

   

  In een prive retraite maken we samen een programma afgestemd op jouw wensen en ontvang je een soulreading vooraf om heel helder te krijgen waar het nu precies om gaat. Vaak combineer ik coaching en guided healings. Door oude patronen, angsten en pijnen los te laten (zonder in de zwaarte te gaan zitten want daar hou ik niet van 😉) kun je steeds beter je goddelijke essentie ervaren. Er ontstaat vanzelf een opening naar je hoger bewustzijn waardoor je veel beter weet wat er bij jou past en hoe je dit kunt verwezenlijken. Het leven vanuit je ware zelf geeft vervulling en brengt dat op je pad wat je nodig hebt!

   

  Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

   

  In de eerste helft 2019 is er nog beschikbaarheid in juni en juli.

   

  ¨Lieve Vicky, hartelijk bedankt voor deze wonderbaarlijke reis naar het diepste van mijn wezen. De diepgaande ervaringen die ik heb gehad zijn in woorden niet goed te vatten. Jouw begeleiding hierbij was van zo’n hoog authentiek en liefdevol nivo dat het voor mij mogelijk was om me hier helemaal aan over te geven en dat maakt alle verschil! Ik verlaat deze prachtige plek heel bewust van mijn kwaliteiten. Ik voel vertrouwen, verbondenheid en innerlijke rust! Dankjewel vanuit het diepst van mijn hart.¨

   

All Posts
×