• Mijn week!

  Een week in Andalusië voor vrouwen die mooie momenten willen verzamelen ...

 • MIJN- week... 11-16 juni 2018

  ......“Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte in het dal. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes en het gebalk van een ezel. De zon komt boven de bergtoppen uit en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mijn heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, mezelf laten verwennen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil en lekker eten niet te vergeten. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff…wat kijk ik hier al lang naar uit! De boel de boel laten. Ik ben echt in Andalusie en neem deel aan MIJN-week. Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen…”

   

  Welke mooie momenten ga je tijdens jouw Mijn week verzamelen?

  - Beleving; door het wandelen van de Caminito del Rey in een overweldigende omgeving!

  - Ontspanning; door je over te geven aan een massage die jij zelf mag kiezen.

  - Kracht; door jouw intentie (een bewust positieve gedachte, wens of doel) neer te zetten. Door hier bewust van te worden, gaat er energie naar toe en dat wat je energie geeft, groeit!

  - Inspiratie; een soulreading ontvangen of te wel een boodschap ontvangen vanuit je hoger bewustzijn. Dat geeft erkenning voor wie je bent maar ook inzicht en helderheid.

  - Creativiteit; door het maken van een moodboard met materialen en kleuren die jij leuk vindt. 

  - Actie; puur kokkerellen of bakken met een Spaans tintje.


  En ook is er nog voldoende ruimte om lekker te luieren bij het zwembad, lezen in de hangmat, kletsen onder het genot van een Spaans drankje. Luisteren naar een verhaal, meedoen met een geleide meditatie of yoga, de natuur in. Oh ja en naar de markt in ons dorpje Pizarra. Wat jij wilt...

   

  Download hier het programma

All Posts
×