• Mijn week! 21-26 mei & 1-6 oktober

  Een week in Andalusië voor vrouwen die mooie momenten willen verzamelen ...

 • MIJN- week... 21 -26 mei & 1-6 oktober 2019

  Finca Alegria de la Vida- Zalea

  ´´Wat een paradijsje en dat ik hier de MIJN-week mocht ervaren ben ik echt dankbaar voor. Wat een krachtige, inspirerende, ontroerende maar ook gezellige en vrolijke week! Het heeft mij nieuwe inzichten gebracht en heel veel zin in alles wat nog komen gaat. En het eten dat met zorg en aandacht was gemaakt heb ik zo van genoten. Dank jullie wel voor alles. Tot de volgende keer´´

   

  Margreet en Vicky heten je Welkom!

   

  .....“Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte in het dal. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes en het gebalk van een ezel. De zon komt boven de bergtoppen uit en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mijn heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, mezelf laten verwennen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil en lekker eten niet te vergeten. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff…wat kijk ik hier al lang naar uit! De boel de boel laten. Ik ben echt in Andalusie en neem deel aan MIJN-week. Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen…”

   

  Welke mooie momenten ga je tijdens jouw Mijn week verzamelen?

  - Beleving; door het wandelen van de Caminito del Rey OF op jeepsafari, beide activiteiten in een adembenemende omgeving.

  - Kracht; door jouw intentie, een bewust positieve gedachte, wens of doel, neer te zetten met behulp van een geleide meditatie. Door je hier bewust van te worden, gaat er energie naar toe en dat wat je energie geeft, groeit!

  - Inspiratie; door een soulreading te ontvangen of te wel een boodschap vanuit je hoger bewustzijn. Dat geeft erkenning voor wie je bent en ook inzicht en helderheid.

  - Bewustwording; door het maken van een moodboard, een creatief hulpmiddel, om jouw intentie te bekrachtigen en te visualiseren.

  - Ontspanning; door te genieten van strand en zee. En datgene los te laten wat niet meer van jou is.

  Ook is er voldoende ruimte om lekker te luieren bij het zwembad, lezen in de hangmat, kletsen onder het genot van een Spaans drankje.

   

  Download de flyer hier voor meer info of neem contact op!

All Posts
×